AKTUÁLIS KONCERTEK

MADELEINE PEYROUX

ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON

A francia-amerikai énekes, Európa és Amerika kedvence, Madeleine Peyroux világi himnuszokkal, új lemezének anyagával mutatkozik be végre a magyar közönség előtt. A Secular Hymns egészen különleges keverékét nyújtja a megszentelt és a profán daloknak. Egész pontosan húsz évvel azután, hogy első lemeze egy csapásra híressé tette,

Időpont: 2017. július 4. 20.00 Helyszín: MoMKult

Jegyek 8.900 forinttól

JEGYVÁSÁRLÁS

MACY GRAY

Macy Gray a soul, az R&B és a jazz egyik legfényesebb csillaga, egyedülálló hangú Grammy-díjas énekesnő, producer, filmszínész, aki már az első albumával világhírre tett szert. Macy Gray 2017-ben európai koncertturnéra indult, amelyen új albumának, a Stripped dalait mutatja be, de nagy hangsúlyt kapnak a nevéhez köthető korábbi ikonikus slágerek is.

Időpont: 2017. július 17. 20.00 Helyszín: MoMSport

Jegyek 10.900 forinttól

JEGYVÁSÁRLÁS

AN EVENING WITH PAT METHENY

Pat Metheny húsz éves kora óta szünet nélkül lenyűgözi a világot. Új műsora mindenkinek nyújt valami izgalmasat, akár különös akusztikus lantgitár varázslatai, akár dögös PMG slágerei, akár groove-os vagy húzós jazzkvartett felvételei iránt lelkesednek, erre utal a turné címe is: AN EVENING WITH PAT METHENY. A rövid 2015-ös pihenő után a gitáros fantasztikus kvartettet állított össze, amellyel újabb témáit is nagy lelkesedéssel dolgozza ki, a régiek pedig új köntöst kapnak.

Időpont: 2017. november 4. 20.00 Helyszín: MoMSport

Jegyek 9.900 forinttól

JEGYVÁSÁRLÁS