AKTUÁLIS KONCERTEK

BEN WILLIAMS

SOUND EFFECT

A fiatal jazzgeneráció egyik legtehetségesebb basszusgitárosa, Ben Williams saját együttese élén mutatkozik be Magyarországon, melyben vele egyívású, élvonalbeli amerikai sztárjelöltek szerepelnek.

Saját együttese, a Sound Effect élén felvett második lemeze, a Coming of Age szinte mindent képes magába ötvözni, amitől a 2010-es években egy jazzlemez figyelemre érdemes: a dúdolható, de átgondolt melódiákat, a nagy mainstream elődök tiszteletét, a hip-hop és a Rhythm and Blues ritmusokat. A szaxofon szólista Marcus Strickland ugyancsak a fiatal amerikai élvonalat képviseli, a soul-együttesekben rutint szerzett, Berklee-n végzett Alex Wintz a régóta Williams kvartettjében játszó zseniális dobossal, John Davisszel együtt pedig ellenállhatatlan groove-ról gondoskodnak.

Időpont: 2017. június 9. 20.00 Helyszín: MoMKult

Jegyek 5.800 forinttól

JEGYVÁSÁRLÁS

MADELEINE PEYROUX

ELŐSZÖR MAGYARORSZÁGON

A francia-amerikai énekes, Európa és Amerika kedvence, Madeleine Peyroux világi himnuszokkal, új lemezének anyagával mutatkozik be végre a magyar közönség előtt. A Secular Hymns egészen különleges keverékét nyújtja a megszentelt és a profán daloknak. Egész pontosan húsz évvel azután, hogy első lemeze egy csapásra híressé tette,

Időpont: 2017. július 4. 20.00 Helyszín: MoMKult

Jegyek 8.900 forinttól

JEGYVÁSÁRLÁS

MACY GRAY

Macy Gray a soul, az R&B és a jazz egyik legfényesebb csillaga, egyedülálló hangú Grammy-díjas énekesnő, producer, filmszínész, aki már az első albumával világhírre tett szert. Macy Gray 2017-ben európai koncertturnéra indult, amelyen új albumának, a Stripped dalait mutatja be, de nagy hangsúlyt kapnak a nevéhez köthető korábbi ikonikus slágerek is.

Időpont: 2017. július 17. 20.00 Helyszín: MoMSport

Jegyek 10.900 forinttól

JEGYVÁSÁRLÁS

AN EVENING WITH PAT METHENY

Pat Metheny húsz éves kora óta szünet nélkül lenyűgözi a világot. Új műsora mindenkinek nyújt valami izgalmasat, akár különös akusztikus lantgitár varázslatai, akár dögös PMG slágerei, akár groove-os vagy húzós jazzkvartett felvételei iránt lelkesednek, erre utal a turné címe is: AN EVENING WITH PAT METHENY. A rövid 2015-ös pihenő után a gitáros fantasztikus kvartettet állított össze, amellyel újabb témáit is nagy lelkesedéssel dolgozza ki, a régiek pedig új köntöst kapnak.

Időpont: 2017. november 4. 20.00 Helyszín: MoMSport

Jegyek 9.900 forinttól

JEGYVÁSÁRLÁS